Movies I've Seen in March - May 2017

6/22/2017 05:33:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Dneska vám konečně ukážu, jaké filmy jsme od března do května viděla. Nakonec se mi jich tady nashromáždilo docela dost, protože hodně jsem jich viděla v květnu a teď v červnu jich bude ještě víc. V květnu totiž bylo to mezistádium seriálů, kdy většina seriálů, co se vysílají přes rok skončila, ale ty letní ještě nezačaly. Což je ideální čas zkouknout nějaké ty filmy, kterých mám v zásobě opravdu hodně. Nakonec tady mám 22 filmů, což je docela hezké číslo. Tak se na ně podíváme.


1. Delivery Man - Film o chlápkovi, který vydělával peníze tím, že daroval sperma, takže měl nakonec 533 dětí. Jak asi vidíte, šílená blbost. Dalo se to dokoukat, ale jako nikdy víc, já na tenhle typ komedií úplně nejsem.

Hodnocení: 5/10

2. Away and Back - Tohle byl naopak moc hezký příběh o ornitoložce, která se snaží zachránit labutě na pozemku muže s dvěma dětmi. Krásně zpracované, dojemné a samozřejmě romantické.

Hodnocení: 8/10

3. Pixels - Na Pixely jsem dobré ohlasy neslyšela. Nebylo to tak špatné, dalo se na to koukat a občas to bylo i vtipné, ale taky žádný skvost, který bych musela vidět znovu.

Hodnocení: 6/10


4. X-Men: Apocalypse - Já nevím, já úplně nejsem fanynka X-Menů, netuším proč. Ten film nebyl špatný, ale mě to prostě nikdy extra nezaujme. Určitě ale mnohem lepší, než ten předchozí.

Hodnocení: 6/10

5. Mimoni - Z Mimoňů jsem taky byla zklamaná. Ale ono udělejte si celovečerní film o postavičkách, co nemluví, že ano. Takže jako jo, vtipné to bylo, ale prostě ten děj nebyl nic moc.

Hodnocení: 6/10

6. She's Funny That Way - Opět komedie, která mě nezaujala a nepřišla mi vůbec vtipná. Milostný trojúhelník s manželkou, bývalou milenkou a prostitutkou mě prostě nějak nebere, celé to bylo zamotané a já nevím, za mě nic moc.

Hodnocení: 5/10


7. Fantastic Four - A ani tady nebudu pět chvály. Tohle mělo být co? Řeknu vám, nevědět, že koukám na Fantastickou čtyřku, tak to normálně nepoznám. Protože tohle teda byla hrůza. A to to mělo tak výborné obsazení, ale provedení příšerné. Tenhle remake nikdy neměl vzniknout. Prostě ne.

Hodnocení: 4/10

8. Fifty Shades Darker - Tady asi každý bude čekat kritiku, že? No tak já musím přiznat, že mně se to líbilo. A to celkem dost. V porovnání s minulým dílem je to o 1000% lepší, mělo to scénář, herecké výkony byly obstojné, dalo se na to koukat. Ana se konečně nechovala jako kráva a stála si za svými názory. Jo, za mě slušný film a dokonce bych i zvažovala, že se na něj podívám znovu. Za mě celkem slušné romantické, trošku odvážnější drama.

Hodnocení: 7/10

9. Hledá se Dory - Dory je zpátky. Nebo vlastně úplně ne, protože se ztratila. Ale chápeme se, ne? Nemo je super a i Dory byla povedená. Bylo to napínavé, dobrodružné, vtipné i smutné, prostě super film.

Hodnocení: 8/10


10. Alice Through the Looking Glass - Tohle byla opět docela nuda. Nechápu, kde přišli s tím příběhem, protože knížce se to podobalo leda tak stejnými postavami, jinak ani tuk. Nebyl to vyložené propadák, ale docela velké zklamání a s prvním dílem se to určitě nedá srovnávat.

Hodnocení: 6/10

11. Beauty and the Beast - Naopak tady nemám co vytknout, za mě to bylo perfektní. Snad jen vzhled Dana Stevensona po proměně, za mě mu to víc seklo jako Zvířeti :D. Ale jinak super, herecké výkony skvělé, celé zpracování příběhu, soundtrack, prostě dokonalost.

Hodnocení: 10/10

12. Fallen - Vzhledem k tomu, že o filmu se mluvilo už asi 5 let a nic se nedělo, tak jsem ani moc nečekala. Mělo to nulovou propagaci a nechápu, jak je možné, že se to nakonec dostalo do našich kin, protože nějaký známý trhák to není. Mě dokonce úplně uniklo, že už to vyšlo. Knížky si už moc nepamatuju, ale myslím, že se to docela lišilo. Dal ose na to dívat, nebyla to hrůza, ale nic co bych musela vidět znovu.

Hodnocení: 6/10


13. Chalet Girl - Tohle je trošku moje guilty pleasure. Dva mí oblíbení herci ve skvělé vtipné romantické komedii. Co víc si přát? Jo, já vím, je to kýč a je to klišé, ale když ono to je takové rozkošné. Fakt ráda se k tomu vracím.

Hodnocení: 9/10

14. Rabbit-Proof Fence - Tenhle film jsem viděla kvůli škole. Šlo o situaci v Austrálii, kdy odebírali děti smíšených ras rodičům a dávali je do zvláštních táborů. No a 3 sestry odtamtud utekly a podél plotu proti králíkům (odtud ten název) se vydaly stovky kilometrů zpátky domů. Hodně zajímavý film.

Hodnocení: 7/10

15. Následníci - No jo, pořád miluju Disney a i Následníci se mi dost líbili. Má to zajímavý příběh, kde jsou hlavními hrdiny záporáci, hlavně jejich děti, skvělé chytlavé písničky a dobré obsazení. Sice jde čekat, jak to dopadne, ale i tak se mi to moc líbilo a jsem zvědavá na další díl.

Hodnocení: 8/10


16. Dirty Dancing - Ehm... a tohle mělo být zase co? Obsazení se vůbec nehodila na svoje role, jejich náhodné muzikálové vystoupení byly naprosto mimo a nepotřebné, hlavní hrdina vypadal nejlíp, když nemluvil a jenom tančil, Baby měla víc chemie s Penny než s Johnym a ten jejich malý epilog na závěr měl být zase co? Ne, ne a ještě jednou ne! Ne všechno potřebuje remake a ABC tímhle zkazila naprosto dokonalý film.

Hodnocení: 4/10

17. Moana - A další Disney. A opět super, bylo to fakt kouzelné, něco jiného, než co u Disney většinou vidíme. Skvělý příběh, opět chytlavý soundtrack (na kterém pracoval Lin Manuel Miranda!), takže spokojenost.

Hodnocení: 9/10

18. Waitress - Když už nemůžu na Broadway podívat se na muzikál, tak se musím spokojit s filmovou předlohou, která je skvělá a zase trošku víc chápu ten soundtrack. A navíc jsem tam poznala několik vět, které jsou v tom soundtracku přímo použity, což je skvělé. A navíc opět mí dva oblíbení herci.

Hodnocení: 8/10


19. Before I Fall - Nedávno jsem četla knížku, tak jsem mrkla i na film. Hezky zpracovaný, držel se knižní předlohy a Zoey Deutch navíc předvedla opravdu skvělý výkon, takže jsem byla moc spokojená.

Hodnocení: 8/10

20. Hotel Transylvania 2 - Druhý díl se prvnímu sice nevyrovnal, ale pořád to bylo zábavné. Kombinace Adama Sandlera a Andyho Samberga je úžasná ať už stojí za kamerou, nebo slyšíme jen jejich hlasy, takže to pořád bylo vtipné a roztomilé.

Hodnocení: 7/10

21. Brooklyn - Brooklyn byl už asi před dvěma lety nominovaný na Oscara, ale já jsem ho samozřejmě viděla až teď. Opět zajímavý příběh, o Irce, která se vydá hledat nový život do Ameriky a nakonec se musí rozhodnout, kterému dá přednost - rodině a přátelům doma, nebo nové šanci v Brooklynu?

Hodnocení: 7/10


22. Red Nose Day Actually - A na závěr tu mám kratičké pokračování Loce Actually, které vzniklo na počest Red Nose Day. A bylo to boží. Ne, vůbec jsem u toho nebrečela. Nebo se nesmála nad balením dárků. Vůbec ne. Já to miluju. A chci se podívat na Love Actually, i když je léto. Je to divné? Ale ne.

Hodnocení: 9/10

A jsme u konce filmů. Viděli jste některý z výše uvedených? A jaké poslední dobou zaujaly vás? Dejte mi v komentářích nějaké tipy na další filmy :)

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Mě se v poslední době zdá, že všechny filmy jsou úplně blbý. Asi si špatně vybírám :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, viděla jsi toho a spoustu toho jsem také viděla. Kráska a zvíře neměla chybu, nádherný film, který mě okouzlil, to samé Dory. Též mám ráda Hotel Transylvania, Brooklyn byl také fajn a Alenka mě dost bavila. Fanoušek X-Menů také nejsem, ale tenhle díl mi přišel fajn. Naopak Pixely šílená blbost, o Fantastické čtyřce ani nemluvím. Mimoni zklamání, to nejlepší bylo již v traileru.
    Úplně mi uniklo, že Fallen již vyšlo, natož, že to bylo v kině. Určo se chystám na Padesát odstínů a Moannu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat

Popular Posts