Upcoming Book Releases (July 2017)

7/08/2017 08:15:00 odp.


Ahoj, vítejte u nového článku. Červenec je na knižní novinky trošku chudší měsíc, není tam nic, co by mě vyloženě zaujalo a musela jsem to okamžitě mít, ale i tak jsem tam našla několik titulů, které bych si eventuálně ráda přečetla. A v dnešním článku se s vámi o ně podělím.

Název: Lucky in Love
Autor: Kasie West
Série: -
Datum vydání: 25. července 2017

In this new contemporary from YA star Kasie West, a girl who wins the lottery learns that money can cause more problems than it solves, especially when love comes into the picture.

Maddie doesn't believe in luck. She's all about hard work and planning ahead. But one night, on a whim, she buys a lottery ticket. And then, to her astonishment --

She wins!

In a flash, Maddie's life is unrecognizable. No more stressing about college scholarships. Suddenly, she's talking about renting a yacht. And being in the spotlight at school is fun... until rumors start flying, and random people ask her for loans. Now, Maddie isn't sure who she can trust.

Except for Seth Nguyen, her funny, charming coworker at the local zoo. Seth doesn't seem aware of Maddie's big news. And, for some reason, she doesn't want to tell him. But what will happen if he learns her secret?

With tons of humor and heart, Kasie West delivers a million-dollar tale of winning, losing, and falling in love.


Název: Because You Love to Hate Me: 13 Tales of Villainy
Autor: Ameriie
Série: -
Datum vydání: 11. července 2017

Leave it to the heroes to save the world--villains just want to rule the world.

In this unique YA anthology, thirteen acclaimed, bestselling authors team up with thirteen influential BookTubers to reimagine fairy tales from the oft-misunderstood villains' points of view.

These fractured, unconventional spins on classics like "Medusa," Sherlock Holmes, and "Jack and the Beanstalk" provide a behind-the-curtain look at villains' acts of vengeance, defiance, and rage--and the pain, heartbreak, and sorrow that spurned them on. No fairy tale will ever seem quite the same again!

Featuring writing from . . .

Authors: Renée Ahdieh, Ameriie, Soman Chainani, Susan Dennard, Sarah Enni, Marissa Meyer, Cindy Pon, Victoria Schwab, Samantha Shannon, Adam Silvera, Andrew Smith, April Genevieve Tucholke, and Nicola Yoon

BookTubers: Benjamin Alderson (Benjaminoftomes), Sasha Alsberg (abookutopia), Whitney Atkinson (WhittyNovels), Tina Burke (ChristinaReadsYA blog and TheLushables), Catriona Feeney (LittleBookOwl), Jesse George (JessetheReader), Zoë Herdt (readbyzoe), Samantha Lane (Thoughts on Tomes), Sophia Lee (thebookbasement), Raeleen Lemay (padfootandprongs07), Regan Perusse (PeruseProject), Christine Riccio (polandbananasBOOKS), and Steph Sinclair & Kat Kennedy (Cuddlebuggery blog and channel).


Název: Náměsíčná
Autor: Chris Bohjalian
Série: -
Datum vydání: 14. července 2017

Mrazivý, vzrušující psychothriller o lžích, ztrátách a touhách skrytých v hlubinách spánku…
Krásná Annalee Ahlbergová zmizela. V noci odešla z domu a zůstal po ní jen útržek noční košile na větvičce uschlého stromu u řeky. Městečkem se šíří strach a fámy. Stala se obětí zločinu, nebo opustila manžela a dvě dcery, aby mohla začít jiný život?
Její rodina však ví, k čemu došlo. Není to poprvé, co se Annalee vydala na bizarní noční výpravu - je totiž náměsíčná. A není to poprvé, co se kvůli tomu ocitla v ohrožení. Její starší dcera Lianna má dosud v živé paměti, jak matce zabránila vrhnout se z mostu do řeky.
O náměsíčnosti ví své i detektiv Gavin Rikert, který zmizení vyšetřuje. Snad právě to na něm Liannu přitahuje - ale co všechno ho vlastně spojuje s Annalee? A kdo ještě před Liannou ukrývá tíživá tajemství?


Název: Tisíc polibků
Autor: Tillie Cole
Série: -
Datum vydání: 1. července 2017

"Možná jsme jako ten třešňový květ. Jako padající hvězdy. Možná jsme se milovali příliš moc, příliš mladí a zapláli tak jasně, že musíme zaniknout. Extrémní krása, rychlá smrt."
Jeden polibek trvá okamžik. Tisíc polibků však může vydržet na celý život.
Jeden chlapec, jedna dívka. Pouto mezi nimi je ukováno v jediném okamžiku a střeženo v srdci celou dekádu. Jejich pouto vydrží navždy. Nebo tomu alespoň věří.
Když se sedmnáctiletý Rune Kristiansen po dvou letech vrací z rodného Norska do ospalého městečka Blossom Grove v Georgii, kde se v dětství spřátelil s Poppy Litchfieldovou, vrtá mu hlavou pouze jediné: Proč mu dívka, která byla druhou polovinou jeho duše a která mu slíbila, že bude věrně čekat na jeho návrat, přestala před dvěma lety odpovídat na jeho dopisy a telefonáty? Poppyino mlčení zlomilo Runovi srdce. Zatrpkl a zatvrdil se. Když však odhalí pravdu, zároveň zjistí, že ještě větší bolest ho teprve čeká.
Samostatný román pro čtenáře od 14 let. Přichystejte si kapesníky.


Název: Prokletý princ
Autor: Erin Watt
Série: Royalové
Datum vydání: 26. července 2017

Reed Royal má vše, co by si mohl přát: vzhled, postavení, peníze. Dívky na elitní akademii Astor Park stojí frontu, aby si s ním mohly vyrazit, a kluci mu závidí, jenže Reedovi nikdy nezáleželo na nikom jiném než jeho rodině - dokud mu do života nevstoupila Ella Harperová.
To, co začalo spalující nenávistí a plánem, jak nové otcově chráněnce udělat ze života peklo, se brzy změní v něco silnějšího. Chce ji mít nablízku a zajistit jí bezpečí. Když ji však Reed jedinou hloupou chybou odežene a uvrhne tím rodinu Royalů do chaosu, začne se mu život rozpadat pod rukama.

Ella ho už nechce. Tvrdí, že jeden druhého jen ničí.
Možná má pravdu.
Tajemství. Zrada. Nepřátelé. Nic podobného Reed dosud nepoznal, a pokud chce získat svou princeznu zpět, musí dokázat, že jí za to stojí.


Název: Girl Online jde svou cestou
Autor: Zoe Sugg
Série: Girl Online
Datum vydání: 12. července 2017

Život Penny Porterové se po létě plném zážitků a nečekaných zvratů pomalu vrací do zaběhaných kolejí. Školní rok začal a Penny je připravená vzít život do svých rukou a být na světě sama za sebe. Noah, její Kluk z Brooklynu, nečekaně zrušil všechny koncerty a není po něm ani vidu ani slechu. Nikdo netuší, kde se skrývá. A neví to ani Penny. A tak když se Penny vypraví do Londýna na návštěvu umělecké školy, kde studuje její spolužačka Megan, zdá se, že by to mohla být dobrá příležitost najít si nové přátele. Netrvá dlouho a v Pennyině životě se objevuje i nový kluk - okouzlující a talentovaný student fotografie Callum. Pomůže Callum Penny zapomenout na Kluka z Brooklynu? A dokáže vůbec Penny začít nový
život, když to vypadá, že ji Noahův stín pronásleduje téměř na každém kroku?


Název: Letní dny a noci (Dvanáct prázdninových políbení)
Autor: Stephanie Perkins
Série: -
Datum vydání: 24. července 2017

Možná za to můžou ty dlouhé a líné dny, nebo je to možná to teplo, co lidi dohání k šílenství. Ať tak či tak, léto je tím správným časem na lásku. Letní dny a noci vám přináší 12 kouzelných prázdninových políbení od těch nejznámějších young adult autorů. Vytáhněte svou plážovou stoličku a nasaďte si sluneční brýle, máte před sebou dvanáct příběhů, ze kterých sálá letní nálada a do kterých se zamilujete.







Nejvíce jsem zvědavá na Letní dny a noci, nicméně pořizovat si ji asi nebudu, spíš si to jenom půjčím. Momentálně si chci akorát koupit nějaké knihy k narozeninám a pak to nakupování zase trošku omezit. Vybrali byste si některou z novinek? Nebo máte vyhlédnuté jiné favority?

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Z tohoto tvého výběru mám několik knížek taky v TBR. Letní dny a noci si chci z nich ale přečíst přednostně. :)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts