My Advent Wreaths

12/04/2015 08:12:00 odp.


Konečně se znovu dostáváme k vánočně laděnému článku. Nějak je nestíhám psát, tak snad se to se mnou zlepší. Minulý týden nám začal advent, takže všichni asi doma máte nějaký adventní věnec, ať už kupovaný, nebo domácí. My máme doma hned 2 a oba jsem dělala já. Dělám je každý rok a docela mě to baví, je to takové uklidňující. Já s nima jsem spokojená, myslím, že nevypadají nejhůř, i když nějaké chybičky jsem na nich potom našla.


Tento větší věnec s červenýma svíčkama a dekoracema máme v kuchyni na stole. Každý rok jsem dělala věnce z jehličnamů, většinou jedlička nebo smrk, bohužel letos jsem měla k dispozici jenom tůje, takže jsem si s nimi musela vystačit. Nevypadá to špatně a aspoň to neopadá. Já věnce vyrábím tak, že větvičkama obaluju polystyrénový kruh a pak je pevně utahuju květinářským drátkem, protože nemám moc ráda, když to všude trčí, navíc to pak zabírá hodně místa. Letos jsem nestihla nakoupit žádné nové dekorace, takže jsem si musela vystačit s tím, co zbylo z předchozích let. Ozdoby jsou přilepené pomocí tavící pistole.


Tento menší fialový věnec zdobí můj pokoj. Ten je sice laděný do oranžové barvy, ale před lety se mi někde zalíbily fialové svíčky, takže mám každý rok fialový věnec. My ho totiž nezapalujeme, protože nám to pak vždycky stékalo na ty ozdobý a celkově to vypadalo, že začne hořet, takže si radši zapálíme svíčku někde ve svícnu. Kromě fialových ozdob jsou tam i bílé, aby to nebylo takové jednobarvné. I tyto ozdoby zbyly z loňska, nové jsem nekupovala. Ještě mám věnec obmotaný takovým perličkovým provázkem a vypadá to moc hezky.

Co na věnce říkáte? A jaké máte doma vy? Vlastnoručně vyrobené, nebo si je raději koupíte? A do jakých barev je ladíte?

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Jsi šikovná, oba jsou vydařené.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou krásné :) my máme trošku jiný, máme takovou "řadu" .. jakoby květináček s větvičkama a nahoře jsou velké červené svíčky, ale je taky krásný :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :). Takové jsem viděla v květinářství a vypadaly opravdu zajímavě :)

      Vymazat
  3. Krásna práca. Už sa teším ako si po prvýkrát vyrobím aj ja svoj vlastný :) ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovědětVymazat

Popular Posts